хора истина ли е това че за боксера предните амортисьори са над 200 лв бройката а при ТС е доста по евтино,ако е истина ..защо е така някой може ли да ми обясни или ако има по евтин варянт да каже
Известие
Collapse
No announcement yet.
амортисьори за 145
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от jjkaleистина е но не са 4ак 200лв малко по-малко е но са по-скъпи зна4ително
аз ги проверявах за мойта ... ама хлъцнах ...500 лв ...
че то конита има нови по 200 лв ... по добре Кони от колкото некви Виктор....ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Comment
-
по-скъпи са заради "ушенцата" на които се захващат кормилните накрайници и има и по-евтини амортисьори. аз мойте ги смених миналата по-миналата с некви италианщини Глобо май беха и бяха по 150 бройката. Засега още се държат на тия дупки по пътищата стават.
Comment
-
Първоначално публикувано от Jororacingняколко проверки направих днеска ... но едно и също
извади ги от вътре виж ги кви са ... купи си некви такива сложи ги ...
цялата операция ще те фане 200 лв ... долу горе
а ще имаш нови амортесьори
тва е като вариант и може би най евтинияех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Comment
-
Първоначално публикувано от CvetelinПървоначално публикувано от Jororacingняколко проверки направих днеска ... но едно и също
извади ги от вътре виж ги кви са ... купи си некви такива сложи ги ...
цялата операция ще те фане 200 лв ... долу горе
а ще имаш нови амортесьори
тва е като вариант и може би най евтиния
Ще има и до кога?Евтиното излиза винаги по скъпо, но като временен варянт става...
Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
sigpic
Comment
Comment